Shelby îşi prezintă noul Super-Snake, mai puternic ca niciodată

În privinţa muscle carurilor cu mult muscle, Shelby are tot timpul un cuvânt de spus. De data aceasta, unul cât se poate de impresionant...

Shelby îşi prezintă noul Super-Snake, mai puternic ca niciodată Shelby îşi prezintă noul Super-Snake, mai puternic ca niciodată

Shelby a făcut publice primele imagini cu noul Super Snake, care se traduce prin versiunea-mai-puternică-a-versiunii-mai-puternice-a-lui-Mustang. Bazat pe noul Mustang, Super Snake exploatează V8-ul de 5,0 litri până la nu mai puţin de 760 CP (750 hp). 

Pe scurt, asta înseamnă mai mult decât orice produs ieşind din atelierele Shelby. Generaţia anterioară Super Snake avea 613 CP (605 hp), în timp ce din noua generaţie, cea mai puternică versiune de până acum era Shelby GT, cu 636 CP (627 hp). 

Pe lângă puterea impresionant de mare, noul Super Snake vine cu suspensia Ford Performance (căreia i s-a făcut şi un upgrade), cu evacuare Borla, cu jante de 20 de inci de la Weld Racing (încălţate cu Michelin Super Sport), cu frâne Wilwood cu şase pistoane şi alte câteva elemente care să ţină în frâu toţi cei 760 de cai-putere. 

Upgradeul de la Mustang GT la Shelby Super Snake îţi scoate din buzunar 49.995 $, şi sunt disponibile doar 300 de operaţii anul acesta. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.