Showroomul Suzuki Union Motors inaugurat în Otopeni

În această lună a fost inaugurat oficial un nou showroom Suzuki în România, Union Motors, situat în localitatea Otopeni, foarte aproape de Bucureşti.

Showroomul Suzuki Union Motors inaugurat în Otopeni Showroomul Suzuki Union Motors inaugurat în Otopeni

Joi 15 aprilie a fost momentul inaugurării unui nou showroom pentru maşinile Suzuki, deschis de Union Motors România în Otopeni. Parte a grupului New Kopel România şi având 8 ani de experienţă pe piaţa românească, Union Motors a modificat spaţiul de 400 mp pe care îl deţinea deja în Otopeni.

Astfel, noul showroom urmează să ofere diverse servicii, de la vânzări şi service auto până la comercializarea pieselor de schimb şi accesoriilor pentru maşini Suzuki. Modelele care vor fi vândute de acest nou dealer sunt Splash, Swift şi Swift Sport, dar şi gama de crossovere şi SUV-uri Suzuki SX4, Jimny şi Grand Vitara.

Colaborarea cu Suzuki este menită să sprijine strategia de dezvoltare pe termen lung a grupului New Kopel pe piaţa românească de vânzări de maşini. Compania s-a dovedit puternică şi profitabilă în timpul crizei, considerând că această perioadă ar trebui privită ca o oportunitate de a face noi investiţii.

"Când am venit în România am dorit să investim pentru o perioadă îndelungată. Cred în această ţară şi sunt convins că am luat decizia corectă. Shlomo Group are sute de maşini Suzuki în parcul pe care îl deţine în Israel şi ştim din experienţa proprie cât de bune sunt. Acest lucru ne face să fim încrezători că oferim pieţei româneşti maşini bune la un preţ atractiv. Faptul că suntem dealeri Suzuki este primul pas în strategia grupului de a vinde maşini noi pe piaţa românească. Vreau să mulţumesc tuturor angajaţilor, clienţilor şi furnizorilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o", a declarat Shlomo Shmeltzer, preşedintele Shlomo Group.

"Fiind unul dintre principalii cumpărători de maşini Suzuki din România pentru flota de leasing operaţional şi rent a car ale grupului Sixt New Kopel, beneficiem de o experienţă îndelungată cu brandul Suzuki în care avem mare încredere. Suntem mândri să facem acum parte din reţeaua Suzuki şi în calitate de dealer. Acesta este primul pas în dezvoltarea activităţii de vânzări auto a grupului New Kopel. De asemenea, suntem încrezători în economia românească, precum şi în industria auto", a declarat Dudy Perry, Manager General Sixt New Kopel.

Evenimentul de lansare a avut loc în prezenţa reprezentanţilor UMR şi Suzuki - Dl. Shlomo Shmeltzer, Chairman Shlomo Group; Dl. Dudy Perry, Director General Union Motors; Dl. Hisashi Takeuchi, Managing Director Suzuki Ungaria; Dl. Alin Radu, Manager General Suzuki România - şi a beneficiat, de asemenea, de prezenţa unor invitaţi speciali: Dl. Shinichiro Baba, Prim Secretar şi şeful Secţiei Economice a Ambasadei Japoniei în România; Dl. Vlad Constantin, Director Executiv Primăria Otopeni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.