Şi când te gândeai că Bugatti Vision GT nu poate fi mai agresiv de atât...

... intră în scenă Alexander Imnadze, al cărui studiu de design este mai ancorat în realitate decât te-ai fi gândit.

Şi când te gândeai că Bugatti Vision GT nu poate fi mai agresiv de atât... Şi când te gândeai că Bugatti Vision GT nu poate fi mai agresiv de atât...

Ţi s-a întâmplat şi ţie ca, după ce ai văzut conceptul Bugatti Vision GT, actualul Veyron să ţi se pară un fel de Beetle mai teşit? Noi sperăm ca Vision GT să se materializeze, în oarecare măsură, în viitorul Chiron. Până atunci, să ne suprasolicităm împreună glandele salivare cu acest studiu de design semnat de Alex Imnadze - care ne-a adus conceptele Alfa Romeo 6C, Maserati Bora sau Lamborghini Coupé.

Ceea ce vei vedea în galeria de mai sus este un fel de Bugatti Vision GT pe supradoză de steroizi şi, copii, uite de asta nu e bine să foloseşti steroizi: devii înfricoşători pentru toţi cei din jurul tău. Cu toate că, la prima vedere, Vision GT-ul lui nu este decât o versiune hardcore a unei versiuni hardcore a lui Chiron (cel puţin asta spunem noi), este foarte bine ancorat în istorie.

Alex Imnadze s-a inspirat din modelele legendare Bugatti, şi nu au fost doar două: Type 57SC Atlantic, Aerolith, Type 57 Tank, Veyron şi Type 35 sunt muzele de care a ascultat Alex pentru a creea ceea ce nici măcar în lumea jocurilor virtuale nu există. Încă. Sperăm să se uite cineva la formele lui Type 57 GT (cum l-a botezat creatorul) şi să le redea într-un viitor Gran Turismo. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.