ŞOCANT: un camion a luat foc într-o benzinărie

Un camion-cisternă a fost cuprins de flăcări în locul cel mai nepotrivit posibil... la o benzinărie. Cum crezi că a procedat şoferul în această situaţie? VEZI În VIDEO!

Acest video ne prezintă un incident care ar fi putut duce la o catastrofă de mari proporţii dacă şoferul camionului nu ar fi reacţionat prompt. Stăpân pe situaţie, şoferul turc, în loc să o ia la sănătoasa, a preferat să se confrunte cu incendiul.

Prima dată, curajosul camionagiu a încercat să stingă focul cu un extinctor, însă acest lucru s-a dovedit în zadar. Atunci a luat decizia, riscându-şi practic viaţa, să se urce în "bomba pe roţi" şi să o scoată din benzinărie. În final, nimeni nu a fost rănit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.