Şofer prins de radar cu două viteze record, în aceeaşi zi. Bărbatul a fost încătuşat pe loc

Şofer prins de radar cu 166 şi 236 de kilometri pe oră, în timp ce era urmărit de poliţişti

Şofer prins de radar cu două viteze record, în aceeaşi zi. Bărbatul a fost încătuşat pe loc Şofer prins de radar cu două viteze record, în aceeaşi zi. Bărbatul a fost încătuşat pe loc

Un şofer de 32 de ani care a încercat să fugă de poliţiştii din Iaşi după ce a făcut o depăşire neregulamentară, a fost înregistrat de radar de două ori cu viteze de 166 şi 236 de kilometri pe oră, scrie MEDIAFAX.

Un şofer de 32 de ani a fost observat, sâmbătă, de poliţiştii rutieri de poliţiştii rutieri din Iaşi, în timp ce depăşea neregulamentar, la intrarea pe centura oraşului.

Poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă bărbatul a ignorat semnele acestora şi a plecat mai departe, cu viteză.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Pe traseul parcurs conducătorul auto a fost înregistrat de 2 ori cu aparatul radar cu viteza de 166 km/h, respectiv 236 km/h. De asemenea, acesta nu a oprit la culoarea roşu a unui semafor şi a efectuat mai multe manevre neregulamentare de depăşire", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Poliţiştii au reuşit să îl oprească după ce l-au urmărit aproximativ 20 de km, pe o stradă đin Iaşi unde l-au blocat. Bărbatul a fost încătuşat pe loc.

„Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă (...) pentru depăşire neregulamentară, viteză neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor şi semnalelor agentului de poliţie şi nerespectarea culorii roşu a semaforului", a mai declarat Ioana Bîlea.

Bărbatul are de plătit o amendă de 7.450 de lei şi are permisul suspendat pentru 8 luni.

Citeşte şi 

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6x6 nu e în stare să urce o mică rampă - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.