SONDAJ: Cât de des îşi spală românii maşinile. UPDATE

În încercarea de a afla cât de mult ţin românii la maşinile lor, am pus pe picioare un sondaj simplu şi la obiect. Te invităm să răspunzi şi tu la întrebarea noastră: cât de des îţi speli maşina?

SONDAJ: Cât de des îşi spală românii maşinile. UPDATE SONDAJ: Cât de des îşi spală românii maşinile. UPDATE

Germanii îşi iubesc maşinile, chiar şi pe cele care nu au fost construite în ţara lor, aşa că au construit una dintre cele mai mari spălătorii auto din lume pentru a le ţine curate. În România, situaţia este puţin altfel, sau cel puţin aceasta este opinia generală a şoferilor.

Noi vrem să aflăm cât de grijulii sunt românii cu maşinile lor, aşa că vrem să te întrebăm rapid şi simplu: cât de des îţi speli maşina?

Sondajul va fi închis duminică seara, iar luni vom publica rezultatele.

UPDATE: Avem rezultatele!

După trei zile de votare, am adunat 3.319 răspunsuri. Aşa cum se poate vedea în graficul de mai sus, cei mai mulţi dintre români preferă să îşi spele maşina o dată pe săptămână (1.047 de răspunsuri).

Apoi vin cei care îşi spală maşina o dată la două săptămâni (820 de răspunsuri), urmaţi îndeaproape de şoferii care aleg să îşi cureţe maşina o dată pe lună (815 răspunsuri).

Potrivit sondajului, mai puţin de 3% dintre cei care au răspuns la întrebări îşi spală maşina în fiecare zi (91 de răspunsuri).

La capătul celălalt al graficului se află cei care îşi spală maşina doar o dată la şase luni (129 de răspunsuri) şi cei care preferă să meargă la spălătorie doar o dată pe an sau niciodată (25 de răspunsuri pentru fiecare categorie).

Concluzia? Potrivit acestui sondaj, maşinile românilor nu sunt chiar atât de murdare pe cât vrem uneori să credem.

Tu ce spui: eşti de acord cu rezultatele?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.