Sportivii de top ai gamei MINI dispun, din martie 2019, de filtru de particule pentru motor pe benzină

Sportivii de top ai mărcii premium britanice din clasa mică dispun, din martie 2019, de filtru de particule pentru motor pe benzină, care este integrat în sistemul de evacuare sport.

Sportivii de top ai gamei MINI dispun, din martie 2019, de filtru de particule pentru motor pe benzină Sportivii de top ai gamei MINI dispun, din martie 2019, de filtru de particule pentru motor pe benzină

Începând din martie 2019, MINI John Cooper Works şi MINI John Cooper Works Cabriolet vor fi echipate standard, cu filtru de particule pentru motor pe benzină pentru reducerea emisiilor de particule. Filtrul de particule pentru motor pe benzină este în prezent o componentă integrantă a tehnologiei de purificare a emisiilor de eşapament la toate modelele cu motorizare pe benzină ale mărcii MINI în clasa mică.

La cele două modele, filtrul de particule pentru motor pe benzină este integrat în sistemul de emisii al evacuării sport, disponibil standard. Acesta asigură că livrarea dinamică a puterii - motorul de 2,0 litri, cu patru cilindri şi tehnologie MINI TwinPower Turbo, dezvoltă 170 kW/231 CP - generează o acustică sport distinctivă, în timp ce asigură un comportament exemplar al emisiilor de eşapament. Ambele modele John Cooper Works îndeplinesc acum standardul de emisii Euro 6d TEMP foarte strict. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.