SRT Viper, acum mai veninos şi mai...verde

Viper-ul n-a fost niciodată o maşină blândă - atribut care se extinde mai departe de numele pe care-l poartă sportiva - dar cu noua culoare Stryker Green, "şarpele" pare şi mai veninos.

SRT Viper, acum mai veninos şi mai...verde SRT Viper, acum mai veninos şi mai...verde

După nuanţa Snakeskin Green, SRT Viper năpârleşte şi se îmbracă în Stryker Green, în încercarea de a atrage ochii şi banii potenţialilor clienţi. 

Oficialii acordă destul de multă importanţă noii nuanţe în care va putea fi comandată sportiva cu motor V10, aşa că preşedintele SRT, Ralph Gilles, a avut de adăugat câteva cuvinte despre noua culoare.

"Aplicarea noii vopsele Stryker Green este un proces detaliat şi extrem de minuţios, ce se întinde pe durata a aproximativ opt ore. Procedura începe prin aplicarea unui strat de bază peste care se aplică un al doilea strat de vopsea cu reflexii verzi, după care totul este finisat cu un strat protector transparent. Pe lângă efectul cromatic, vopseaua are rolul de a accentua liniile de design ale maşinii."

SRT mai oferă pachetul de echipare Grand Touring, care constă în scaune din piele Nappa, cinci moduri diferite în care poate fi setat controlul stabilităţii şi alte două moduri de setare a sistemului de suspensie Bilstein.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.