Studiu: bărbaţii sunt mai predisuşi la accidente vara

Conform unui studiu al unei companii de asigurări, femeile se fac vinovate pentru multe dintre accidentele auto produse de bărbaţi vara. De ce? Păi... din cauza modei!

Studiu: bărbaţii sunt mai predisuşi la accidente vara Studiu: bărbaţii sunt mai predisuşi la accidente vara

Ce legătură are moda cu accidentele rutiere? Ei bine, dacă vorbim de sezonul estival, este suficient să ne gândim că femeile încep să poarte chestii foarte scurte şi sexy. Ceea ce, bineînţeles, suscită imediat interesul bărbaţilor. Pardon, mai corect spus este că acest lucru distrage atenţia bărbaţilor de la condus.

Compania de asigurări Sheila's Wheels se adresează în primul rând femeilor. Deci nu e de mirare că a făcut un studiu, în urma căruia a concluzionat că, pe timpul verii, numărul accidentelor provocate de bărbaţi creşte cu 16,4%. Mai precis, în ultimii cinci ani, un sfert dintre şoferii bărbaţi au avut un accident sau au evitat la mustaţă unul pentru că s-au concentrat mai mult asupra ţinutelor lejere feminine.

În 2009, 29% dintre bărbaţi au declarat că fustele scurte şi decolteurile generoase s-au numărat printre principalii factori de distragere a atenţiei la volan vara. Deci, stimaţi şoferi, ce ne facem: le interzicem fetelor să umble despuiate în sezonul estival sau lăsăm maşinile în parcare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.