STUPID: Aprinde un chibrit să vadă dacă are rezervorul plin!!!

Nu de pomană sunt puse în benzinării afişe cu focul interzis. Se pare că personajul din clipul de mai jos nu este interesat de aceste afişe. Drept dovadă aprinde un chibrit să vadă dacă s-a umplut rezervorul maşinii.

Nu putem să spunem cu exactitate dacă a aprins un chibrit sau o brichetă. Cert este că la un moment dat scoate ceva din buzunar, se apleacă asupra rezervorului şi în secunda doi izbucneşte un incediu. Marele noroc a fost că exact în acel moment a trecut pe lângă maşină un angajat al benzinăriei care a reuşit să stingă focul. Urmăriţi materialul video pentru a vedea ce NU SE FACE ÎNTR-O BENZINĂRIE.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.