Sunetul unui monstru coborât din arenă pe şosea - VIDEO

McLaren F1 GTR era o variantă a modelului McLaren F1 adaptată pentru curse. A

Sunetul unui monstru coborât din arenă pe şosea - VIDEO Sunetul unui monstru coborât din arenă pe şosea - VIDEO

McLaren F1 GTR a fost o variantă a modelului McLaren F1 adaptată pentru curse. A concurat în BPR Global GT Series, FIA GT Championship, JGTC, British GT Championship şi Le Mans. Cea mai faimoasă victorie a sa a avut loc în 1995, la Le Mans, când a devansat modele construite special pentru această cursă. Prelata a fost trasă peste aceste modele în 2005.

VIDEO Un şofer nervos că un pieton i-ar fi atins maşina a făcut un gest uimitor şi a ajuns să fie acuzat de tentativă de omor

După ce majoritatea modelelor McLaren F1 GTR au fost retrase din lumea curselor, au primit o a doua şansă. Cele mai faimoase modele au ajuns în muzee sau au făcut turul expoziţiilor de profil. Altele au fost cumpărate de colecţionari.

Câteva maşini au fost modificate de McLaren pentru a putea fi folosite pe stradă. 

Mai jos puteţi vedea şi admira câteva modele, alături de sunetul lor perfect:

Un şofer şi-a convins colegii de trafic să nu mai claxoneze într-un mod ingenios - FOTO

Prima lecţie de condus alături de un şofer profesionst incognito produce o reclamă genială - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.