Sute de mii de vehicule Audi, chemate în service pentru remedierea unor defecţiuni

Compania Audi, membră a grupului auto Volkswagen, a anunţat

Sute de mii de vehicule Audi, chemate în service pentru remedierea unor defecţiuni Sute de mii de vehicule Audi, chemate în service pentru remedierea unor defecţiuni

Compania Audi, membră a grupului auto Volkswagen, a anunţat miercuri chemarea în service a 330.000 de vehicule înmatriculate în Germania, din cauza unor probleme la cablurile sistemului auxiliar de încălzire care pot provoca incendii, informează site-ul kfz-rueckrufe.de şi agenţia Reuters.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că problemele tehnice sunt la vehicule Audi A4, A5, A5 Cabriolet şi Q5 fabricate în perioada aprilie 2011 - mai 2015.

Unii proprietari ai vehiculelor au semnalat miros de fum în cabine, dar, deocamdată, nu au fost înregistrate incendii din cauza acestor probleme.

Niciun alt model din grupul auto Volkswagen nu este afectat de aceste probleme tehnice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.