Suzuki Swift - 1 milion de exemplare

Deşi a fost gândită ca o maşină pentru europeni, noul Suzuki Swift a devenit un succes mondial cu 1 milion de unităţi vândute în 4 ani de carieră.

Suzuki Swift - 1 milion de exemplare Suzuki Swift - 1 milion de exemplare
Actualul model a fost urmaşul unei generaţii cu adevăra longevive, un exemplar tipic al maşinilor japoneze. Deşi noul Swift a fost gândit la început ca o maşina specială pentru cumpărătorul european, modul excepţional în care a fost făcută i-a asigurat şi succesul pe restul globului.

Cele peste 1 milion de exemplare au fost construite la început în Japonia, pe urmă în Ungaria, China, India şi de curând în Indonezia şi Malaezia.  Maşinile vândute în Europa au fost asamblate în Ungaria, peste 306.000 de unităţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.