Ţara care investeşte cel mai mult în autovehicule electrice

În ultimii doi ani, producătorii auto ...

Ţara care investeşte cel mai mult în autovehicule electrice Ţara care investeşte cel mai mult în autovehicule electrice

Masiva industrie auto a Germaniei este cel mai mare investitor în autovehicule electrice la nivel mondial, relevă un nou studiu, în condiţiile în care aceasta resimte presiuni în creştere în sensul adoptării de tehnologii curate, scrie Hurriyet Daily News.

În ultimii doi ani, producătorii auto germani Volkswagen, Daimler şi BMW au anunţat investiţii de 4,7 miliarde de euro în autovehicule electrice la nivel mondial, relevă studiul realizat de compania de consultanţă EY. Suma o depăşeşte cu mult pe cea de 335 milioane investită de producătorii americani şi investiţiile de doar 19 milioane realizate de companiile japoneze.

Citeşte şi Mercedes a contestat licitaţia pentru autobuzele RATB. Ciorogârla ar putea da peste cap planurile Primăriei

Citeşte şi Condamnare defintivă. Familia spune că sentinţa e inumană

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.