Tarraco va fi cel mai luxos SUV produs de SEAT - Primele imagini oferite de spanioli

Noul SUV SEAT este aproape de finalizare. Acesta va avea lansarea ...

Tarraco va fi cel mai luxos SUV produs de SEAT - Primele imagini oferite de spanioli Tarraco va fi cel mai luxos SUV produs de SEAT - Primele imagini oferite de spanioli

Noul SUV SEAT este aproape de finalizare. Acesta va avea lansarea pe 18 septembrie 2018. Înainte de a arăta în întregime noul SUV, Seat a invitat zece fani la sediul lor din Martorell pentru a le prezenta maşina acoperită de o pânză.

Venind din diferite ţări, inclusiv Spania, Germania, Franţa, Italia şi Marea Britanie, fanii au descris noul Tarraco ca având "o siluetă elegantă", fiind "mult mai mari decât se aşteptau".

Anunţat acum mai puţin de două luni, Seat Tarraco va intra la vânzare în diferite ţări din Europa înainte de sfârşitul anului. 

Numit astfel după oraşul spaniol Tarragona, Tarraco este cea mai veche aşezare romană din Peninsula Iberică, iar SEAT spune că a fost „una dintre marile metropole ale Hispaniei în timpul Imperiului Roman". Compania a declarat că numele Tarraco este un ideal pentru brand deoarece oraşul are o „moştenire culturală, respiră tinereţe, istorie şi o arhitectură aparte".

Numele a fost selectat ca parte a campaniei #SEATseekingName, în care li s-au cerut fanilor să se pronunţe care ar fi numele potrivit. 146.144 de persoane au votat în competiţie şi aproape 36% dintre acestea au selectat Tarraco. Acesta a bătut alte opţiuni, cum ar fi Avila (28,74%), Aranda (26,91%) şi Alboran (8,83%).

Modelul va avea la bază platforma lui Kodiaq. Motoarele vor fi probabil luate de la Kodiaq, iar acest lucru înseamnă că opţiunile ar putea include un motor cu patru cilindri de 1,4 litri de 125 CP (92 kW) şi 150 CP (110 kW). De asemenea, ar putea exista şi un motor de 2,0 litri cu patru cilindri cu 180 CP (132 kW), precum şi un motor diesel de 2,0 litri care dezvoltă 150 CP (110 kW) şi 190 CP (140 kW).

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.