Taxa auto ANAF. Sumă record restituită celor care au achitat fosta taxă auto

Autor: Marius Vișan 11 iun. 2019 Știri auto
Taxa auto ANAF. Sumă record restituită celor care au achitat fosta taxă auto

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a anunţat că Guvernul va aloca în această săptămână o nouă sumă pentru alimentarea Fondului de mediu pentru restituirea taxei auto, scrie Gândul.info.

În doar două zile, perioada 3 – 5 iunie 2019, ANAF a restituit , la nivel naţional, suma de 700 milioane de lei către 420.000 de contribuabili, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceştia în perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017.

La finele lunii mai, ministrul Finanţelor anunţa trasferul a 700 de milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului în cel de mediu pentru ca cei care au depus cereri de restituire a taxei auto, prin hotărâre de Guvern. Ministrul anunţa iniţial că banii vor fi restituiţi în totalitate până la sfârşitul lunii mai.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide