Taxa auto ANAF. Sumă record restituită celor care au achitat fosta taxă auto

În luna mai se anunţa trasferul a 700 de milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului pentru

Taxa auto ANAF. Sumă record restituită celor care au achitat fosta taxă auto Taxa auto ANAF. Sumă record restituită celor care au achitat fosta taxă auto

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a anunţat că Guvernul va aloca în această săptămână o nouă sumă pentru alimentarea Fondului de mediu pentru restituirea taxei auto, scrie Gândul.info.

În doar două zile, perioada 3 - 5 iunie 2019, ANAF a restituit , la nivel naţional, suma de 700 milioane de lei către 420.000 de contribuabili, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceştia în perioada 1 ianuarie 2007 - 31 ianuarie 2017.

La finele lunii mai, ministrul Finanţelor anunţa trasferul a 700 de milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului în cel de mediu pentru ca cei care au depus cereri de restituire a taxei auto, prin hotărâre de Guvern. Ministrul anunţa iniţial că banii vor fi restituiţi în totalitate până la sfârşitul lunii mai.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.