Taxify introduce tariful fix în Bucureşti

Taxify, cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, introduce tariful fix în Bucureşti. Astfel, pasagerii vor şti preţul cursei înainte de a chema o maşină.

Taxify introduce tariful fix în Bucureşti Taxify introduce tariful fix în Bucureşti

Taxify, cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, introduce tariful fix în Bucureşti. Astfel, pasagerii vor şti preţul cursei înainte de a chema o maşină.

Preţul călătoriei este calculat în funcţie de durata cursei, distanţa traseului şi de cererea din acel moment. Dacă se modifică din cauza schimbării condiţiilor iniţiale, pasagerul va fi informat despre noul tarif înainte să confirme cursa. Preţul nu se schimbă atât timp cât locul de preluare şi destinaţia rămân la fel.

Pentru a beneficia de tariful fix, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicaţia Taxify din App Store sau Google Play.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistraţi la nivel global în peste 25 de ţări. Compania a primit de curând o investiţie în valoare de 175 milioane de dolari, investitorul principal fiind Daimler, compania din spatele Mercedes-Benz.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.