Te poate salva tracţiunea integrală în timpul iernii - VIDEO

În fiecare an apare discuţia referitoare la anvelope de iarnă şi tracţiune 4x4 ...

Te poate salva tracţiunea integrală în timpul iernii - VIDEO Te poate salva tracţiunea integrală în timpul iernii - VIDEO

În fiecare an apare discuţia referitoare la anvelope de iarnă şi tracţiune 4x4. Videoclipul de mai jos, făcut de americanii de la Consumer Reports, ar trebuie să te lămurească dacă merită să îţi cumperi o maşină cu tracţiune integrală sau dacă e suficient să iei anvelope de iarnă bune.

Probabil te-ai întrebat, cel puţin o dată, dacă merită să mai pui anvelope de iarnă pe o maşină cu tracţiune integrală, în ideea că e bun un set de cauciucuri all-season, pe care să le foloseşti tot anul. Ei bine, videoclipul de mai jos, făcut de americanii de la Consumer Reports, îţi spune că nu e o idee prea bună să renunţi la gumele de iarnă dacă ninge puternic, chiar dacă ai 4x4 la dispoziţie.

Nu e prima dată când se ajunge la acest verdict, iar motivele sunt clare: e foarte adevărat că tracţiunea integrală îţi oferă un mic avantaj de tracţiune în linie dreaptă şi la viteze mici (faţă de tracţiunea faţă sau tracţiunea spate), însă când vine vorba de viraje la viteze mari sau frânare, anvelopele sunt cele în care trebuie să îţi pui toată încrederea.

Citeşte şi: De ce trebuie să ai anvelope de iarnă în sezonul rece: motive şi sfaturi

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.