Teaser Audi Q8 - Nemţii se pregătesc să aducă pe lume cel mai frumos SUV

Sub aspectul său exterior, Q8 împărtăşeşte platforma ...

Audi hrăneşte încă o dată iluziile iubitorilor mărcii cu un teaser cu noul Q8. Schiţa arată doar spatele lui Q8, văzut din perspectiva. Acesta are un aspect robust dat de formele musculare şi de prizele de evacuare trapezoidale care se integrează în bara de protecţie. 

Sub aspectul său exterior, Q8 împărtăşeşte platforma cu modele precum Lamborghini Urus, Bentley Bentayga şi Audi Q7. Încă nu cunoaştem întreaga gamă de motoare, dar Q8 ar trebui să fie disponibil şi cu o opţiune hibridă plug-in E-Tron care ar combina un V6 turbo de 3,0 litri şi un motor electric pentru a produce un total de 438 cai putere şi 700 Newton-metri.

O baterie de litiu-ion de 17,9 kilowaţi i-ar permite o autonomie complet electrică de aproximativ 60 de kilometri. Mai târziu, o variantă RS ar putea apărea cu un motor biturbo de 4.0 litri V8 împrumutat de la Urus pentru o creştere a puterii de până la 650 CP. 

Audi Q8 va fi lansat luna viitoare la Shanghai.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.