Teaser VIDEO: Înlocuitorul lui Suzuki SX4 vine la Geneva

Japonezii de la Suzuki se pregătesc pentru Salonul Auto de la Geneva cu un teaser video pentru modelul ce urmează a fi prezentat luna viitoare în Elveţia.

Teaser VIDEO: Înlocuitorul lui Suzuki SX4 vine la Geneva Teaser VIDEO: Înlocuitorul lui Suzuki SX4 vine la Geneva

Dacă în 2012 japonezii prezentau la Salonul Auto Paris conceptul S-Cross, asiaticii vor prezenta la Salonul Auto Geneva 2013 un nou model crossover din segmentul C, considerat de mulţi urmaşul modelului de segment B, Suzuki SX4.

Cu mai puţin de o lună rămasă până la deschiderea oficială a salonului, japonezii au făcut public un videoclip teaser oficial cu noul lor crossover. Vă vom putea oferi mai multe detalii pe măsură ce vom avea mai multe informaţii oficiale la dispoziţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.