Tentativă de furt a unui concept Mercedes

Hoţii care au încercat să plece cu conceptul Mercedes C111 au făcut de râs tagma spărgătorilor de maşini, eşuând lamentabil.

Tentativă de furt a unui concept Mercedes Tentativă de furt a unui concept Mercedes

Mercedes C111 este un concept pe care Mercedes l-a prezentat în anii '70 şi care şi azi mai face furori. Ba chiar aspectul futurist a atras atenţia unor hoţi de maşini care au intenţionat să plece cu el acasă. Astfel, în timp ce conceptul era transportat spre Marea Britanie pentru a fi expus la evenimentul Mercedes Benz World Brooklands, hoţii l-au interceptat.

Minţile criminale (foarte simple totuşi) au acţionat atunci când acest concept aştepta să fie încărcat în trenul care face legătura între Franţa şi Anglia pe sub Canalul Mânecii. Fiind o soluţie tehnică mult avansată (chiar şi zilelor noastre) C111 i-a pus în mare încurcătură pe hoţi care nu au ştiut cum să intre în el, portierele gull-wing având un mod de deschidere neconvenţional. Tot ce au reuşit a fost să avarieze o uşă şi o aripă.

Dar şi dacă ar fi reuşit să intre, cu siguranţă, ar fi avut o mare decepţie , pentru că nu are un motor instalat. Sau poate s-au gândit că trebuie să aibă un casetofon foarte performant la modul cum arată. La vremea sa mai multe motorizări au fost testate pe această platformă dar în prezent este doar un obiect de muzeu care aminteşte de un exerciţiu de design conceput în urmă cu 40 de ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.