Tentative de record mondial

Guinness Book of World Records este o mare grădină care are loc pentru toţi. Aşadar de ce nu şi un record mondial pentru cele mai multe maşini care execută simultan clasicile “donuts".

Primii care s-au gândit că ar putea intra în istorie au fost britanicii în 2009. Ei au reuşit să intre în Cartea Recordurilor cu 29 de modele care au executat simultan piruete. Au mobilizat atunci o armată impresionanta de modele printre care Nissan Skyline, Mitsubishi Evo şi Caterham. Britanicii au fost ceva mai organizaţi în 2009 şi au o dovadă video clară a performanţei lor. Australienii se pare că au doborât recordul britanic, ajungând la 57 de modele care au executat simultan "donuts". Până acum am descoperit un singur material video de la tentativa australienilor de record mondial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.