Tesla a ales-o pe Robyn Denholm să-l succeadă pe Elon Musk ca preşedinte al companiei

Robyn Denholm îl înlocuieşte pe Elon Musk

Tesla a ales-o pe Robyn Denholm să-l succeadă pe Elon Musk ca preşedinte al companiei Tesla a ales-o pe Robyn Denholm să-l succeadă pe Elon Musk ca preşedinte al companiei

Tesla a ales-o pe Robyn Denholm să-l succeadă pe Elon Musk ca preşedinte al companiei auto americane, scrie bloomberg.com.

Denholm, în vârstă de 55 de ani, este una dintre cele două femei din noul consiliu de administraţie al Tesla, îşi va asuma rolul de preşedinte.

Ea va părăsi funcţia de director financiar şi şef al strategiei la compania de telefonie australiană Telstra Corp. la care lucrează din 2014. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.