Tesla Model 3 va fi lansat la sfârşitul lui martie. Va fi cel mai accesibil model de până acum. GALERIE FOTO

La sfârşitul lui martie Tesla va lansa Model 3, maşină care va avea un preţ

Tesla Model 3 va fi lansat la sfârşitul lui martie. Va fi cel mai accesibil model de până acum. GALERIE FOTO Tesla Model 3 va fi lansat la sfârşitul lui martie. Va fi cel mai accesibil model de până acum. GALERIE FOTO

 


La sfârşitul lui martie Tesla va lansa Model 3, maşină care va avea un preţ de aproximativ 35.000 de dolari şi care este menită să facă brandul american mai accesibil şi pentru alte categorii de clienţi, informează Autoexpress.co.uk.

Noua Tesla Model 3 va fi lansată pe 31 martie, promiţând o autonomie mai mare de 200 mile pe o singură încărcare a bateriei, iar în privinţa preţului noul electric de la Tesla va avea rivali precum BMW Seria 3 si Lexus. 

Maşinile Tesla au fost până acum ”jucăriile” celor cu un potenţial financiar ridicat, dar Model 3 va fi varianta mai "accesibilă", preţul ei ajungând la 35.000 de dolari, considerabil mai mic faţă de variantele Model S şi Model X, un exemplar din ambele modele costând aproximativ 75.000 de dolari.

Tesla face o mişcare destul de interesantă cu lansarea lui Model 3, în condiţiile în care sectorul maşinilor electrice începe să căştige tot mai mult teren şi în Europa, aici fiind aşteptat noul Vauxhall/Opel Ampera ce oferă motorizări şi preţuri asemănătoare cu cele oferite de americani. 

Lună trecută şeful Tesla Elon Musk a confirmat faptul că Tesla Model 3 va fi disponibil pentru comenzile on-line a doua zi după lansarea din 31 martie, sau chiar în aceeaşi zi pentru unele din reprezentanţele din SUA. 

GALERIE FOTO


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.