Tesla va domina piaţa de maşini electrice până în 2021. Cine îi va lua locul

Tesla va rămâne numărul ...

Tesla va domina piaţa de maşini electrice până în 2021. Cine îi va lua locul Tesla va domina piaţa de maşini electrice până în 2021. Cine îi va lua locul

Companiile germane Daimler, BMW şi Volkswagen vor ajunge să depăşească la vânzări pe rivalul american Tesla până în 2021.

Tesla va rămâne numărul 1 în 2019, conform prognozei PA Consulting Group. Dar, după 2021, când rivalii amintiţi mai sus vor lansa o varietate de modele, compania lui Elon Musk va cădea pe locul şapte.

Daimler va fi lider, urmat de BMW, Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance şi VW Group.

Problemele de producţie cu Model 3, şi o perspectivă incertă privind profitul, au fost factori în clasamentul efectuat de PA Consulting.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.