Ţi-ai luat Bentley? Ai grijă să nu ţi-l îmbrace cineva în ciment. VIDEO

Unii strâng bani o viaţă pentru o asemenea maşină, iar alţii şi-o permit fără ca bugetul să le fie afectat câtuşi de puţin. Aşa că ne întrebăm: de ce ai lăsa o maşină atât de scumpă într-un loc periculos?

Ţi-ai luat Bentley? Ai grijă să nu ţi-l îmbrace cineva în ciment. VIDEO Ţi-ai luat Bentley? Ai grijă să nu ţi-l îmbrace cineva în ciment. VIDEO

OK, eşti fericitul posesor al unui Bentley Continental. Fă un bine buzunarului tău şi nu-l parca lângă un şantier în lucru pentru că ai toate şansele să-l găseşti într-o stare deplorabilă. Evident, avertismentul este valabil pentru orice maşină, doar că nu vezi zilnic un Bentley Continental GT îmbrăcat într-o crustă proaspătă de ciment.

Te enervezi când îţi găseşti ştergătoarele ridicate sau maşina zgâriată cu cheia, însă nu ai păţit-o niciodată ca proprietarul unui Bentley Continental parcat lângă un şatier în lucru din Moscova. Coupe-ul britanic nu a avut acelaşi noroc ca celelelte două maşini cu care împărţea parcarea improvizată, aşa că cimentul căzut de sus l-a îmbrăcat pe jumătate într-o glazură permanentă.

Momentul a fost surprins de o cameră de luat vederi, iar "rezultatul final" a fost ulterior ilmat de un amator. Videoclipul poate fi regăsit mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.