Top modelul Eva Padberg şi Mercedes

Top modelul german Eva Padberg va deveni oficial ambasadorul imaginii Mercedes, cu ocazia evenimentului de modă Fashion Week din Berlin, din luna iulie.

Top modelul Eva Padberg şi Mercedes Top modelul Eva Padberg şi Mercedes
Eva Padberg va deveni imaginea Mercedes-Benz la marile evenimente de modă, începând cu Fashion Week din Berlin, care se va desfăşura în perioada 12-15 iulie. Eva Padberg a fost aleasă datorită talentului de care a dat dovadă fotomodelul. Pe lângă aprariţiile sale la marile case de modă, cum ar fi Versace sau Armani, Eva şi-a făcut un renume ca şi prezentatoare şi actriţă. Pe lângă toate acestea, Eva Padberg mai este şi ambasador oficial al organizaţiilor UNICEF şi SOS Children’s Villages.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.