Topul maşinilor furate

Cei de la Forbes au realizat un top cu cele mai furate maşini din America, în capul listei aflându-se, bineînţeles, luxosul SUV Cadillac Escalade ESV 2007.

Topul maşinilor furate Topul maşinilor furate

Conform topului realizat după statisticile celor de la Highway Loss Data Institute, primele trei locuri, cu cele mai multe reclamaţii, sunt ocupate de: Cadillac Escalade ESV, pick-up-ul Ford F-250 SuperCrew, şi podiumul este încheiat de versiunea mai “compactă” a lui Cadillac Escalade.

Cele mai frecvente furturi sunt înregistrate la maşinile americane, în special la modelele pick-up sau SUV. Vehicule precum Cadillac Escalade sunt foarte căutate de hoţi mai ales pentru accesoriile cu care vin personalizate astfel răufăcătorii sunt atraşi de sistemul audio sau de jantele de 19’’ extrem de scumpe care pun în valoare modelul american.


VEZI AICI TOPUL MASINILOR PREFERATE DE HOTI IN AMERICA

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.