Toţi oamenii preşedinţilor au pus ochii pe cel mai „greu” Mercedes: 6 tone şi 1.4 miloane de euro preţ - GALERIE FOTO

S600 Pullman merge la următorul nivel: varianta blindată...

Toţi oamenii preşedinţilor au pus ochii pe cel mai „greu” Mercedes: 6 tone şi 1.4 miloane de euro preţ - GALERIE FOTO Toţi oamenii preşedinţilor au pus ochii pe cel mai „greu” Mercedes: 6 tone şi 1.4 miloane de euro preţ - GALERIE FOTO

 


S600 Pullman merge la următorul nivel: varianta blindată. Mercedes – Maybach S600 Pullman Guard e tot numele enorm. Enormă e şi greutatea lui cu tot cu blindaj- 5.6 tone. Prima oară, nemţii l-au anunţat la Salonul de al Geneva şi au promis că vin cu el la Paris, în octombrie. Şi aşa va fi.

Livrările pentru cei mai bogaţi şi expuşi oameni încep din a doua jumate a lui 2017. Varianta normală a maşinii, adică fără blindaj, costă de trei ori mai puţin.

Motorul rămâne V12-le de 6 litri şi 520 de cai. Pentru cei care îl consider pe Pullman foarte scump (nu că nu ar fi), există Maybach S600 Guard, cu blindaj de 10 şi acelaşi grad de rezistenţă în teste. Costă 470 de mii de euro cumpărat în Germania.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.