Toyota Auris TS

Japonezii au de gând să intre în sectorul compactelor sportive cu o versiune puternic modificată a modelului Auris.

Toyota Auris TS Toyota Auris TS

Imaginile au fost realizate într-un service Toyota, unde se pot zări şi o Toyota Yaris şi un model de raliu şi au fost postate prima oară de cei de la Autoblog.it. Momentan nu se ştie exact dacă modelul nu este unul modificat de un entuziast sau va fi versiunea finală ce va fi prezentată la Frankfurt.

Mai multe argumente avem însă pentru ultima posibilitate. Calitatea execuţiei este ireproşabilă, caracteristică unei maşini de serie, spoilerele modificate, sistemul de evacuare şi scaunele sport din interior fiind realizate fără lufturi. De altfel aspectul puternic schimbat exclude posibilitatea unui simplu pachet estetic dedicat compactei japoneze. Argumentul principal pentru care credem însă că maşina este una oficială este chiar numărul de înmatriculare, AUR @ IS 924, specific maşinilor aparţinând constructorilor. Mai multe detalii vom afla cu siguranţă cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.