Toyota Blade Master G

Toyota Blade, varianta japoneză a lui Auris, împrumută propulsorul lui Lexus IS 350 pentru a deveni un real competitor al lui VW Golf R32.

Toyota Blade Master G Toyota Blade Master G
Toyota anunţă că varianta japoneză a lui Auris, Blade, şi-a mărit oferta de motorizări prin introducerea propulsorului V6 de 3,5 litri şi 276 CP, împrumutat de pe Lexus IS 350. Varianta de bază a lui Blade este echipată cu un motor de 2,4 litri, care dezvoltă 165 CP, fiind departe de a avea pretenţii de rivalitate asupra Golfului R32, dar, odată cu introducerea noului propulsor, datele ecuaţiei se schimbă radical.

La un preţ de 27.725 USD şi cu o motorizare puternică, rivalul german este în pericol. Pentru a sublinia sportivitatea modelului, japoneza este echipată cu jante de 17", iar transimisia este asigurată de o cutie secvenţială cu şase rapoarte, prevăzută cu clapete pe volan.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.