Toyota Dream Car Art Contest

Pentru prima dată, în acest an Toyota Motor Europe invită copii din întreaga Europă să participe la concursul “Dream Car Art Contest” organizat de Toyota Motor Corporation.

Toyota Dream Car Art Contest Toyota Dream Car Art Contest

Concursul, care este organizat încă din 2004, se extinde anul acesta pentru a include 64 de ţări, dintre care 18 din Europa. În acest sens Toyota în România a decis să participe la această competiţie. Concursul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani care îşi trimit desenele până la data de 15 februarie 2011 la sediul Toyota Romania şi local în ţară la toţi reprezentanţii Toyota.

Principalul scop al acestui concurs este de a stimula imaginaţia şi creativitatea copiilor pentru ca aceştia să îşi exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenând maşina visurilor în anii urmatori, micii artişti au astfel oportunitatea de a-şi dezvolta interesul pentru maşini şi să înţeleagă mai bine bucuria şi importanţa unui vis.

În cele patru ediţii ale concursului organizate până acum, TMC a primit aproape 60.000 de desene.

Ediţia cu numărul cinci a concursului a fost extinsă din Asia pentru a include şi Europa, precum şi America de Nord, Centrală şi de Sud, Africa, Oceania şi Orientul Mijlociu.

Concursul include trei categorii: 6 până la 10 ani, 10 până la 12 ani şi 13 până la 15 ani, din fiecare categorie fiind ales un câştigător. Lucrările acestora vor fi înscrise în etapa finală internaţională a concursului.

Jurizarea la nivel naţional va avea loc în luna februarie 2011. Membrii juriului în România sunt: George Kyriazis - managing Director Toyota România, Jorg Riommi - Director de creaţie Centrade Saatchi & Saatchi, Mircea Badea - Vedeta TV, Costin Giurgea - Redactor Sef Top Gear, Octav Ionita - pictor. Lucrările tuturor câştigătorilor etapei naţionale vor merge mai departe la Concursul Internaţional Final care va fi organizat în Japonia, în mai 2011.

Pentru etapa internaţională, preşedintele TMC, Akio Toyoda şi Akira Toriyama, creatorul unei faimoasei serii de desene animate vor ajuta la jurizarea desenelor. Câştigătorii vor fi invitaţi să participe la ceremonia de acordare a premiilor care va fi organizată în August 2011 la sediul TMC din Toyota City, Nagoya Prefecture, Japonia.

Tema

"Visul tău - Maşina viitorului"

Perioada de înscriere

1 decembrie 2010 - 15 ifebruarie 2011

Condiţii de participare:

Vârsta

De la 6 ani pana la 15 ani

Regiuni

Europa, Asia, America de Nord şi America Latină, Africa, Oceania şi Orientul Mijlociu

Cerinţe de participare

Un desen pentru care se pot folosi orice materiale. Mai multe informaţii cu privire la Concurs pot fi găsite la: www.toyota.ro

Materialele se trimit la sediul Toyota Romania din Bucuresti sau la Reprezentatntii Toyota din tara.

Selecţie

1. Concursul Naţional va fi organizat pana la data de 15 februarie.2011

2. Concursul Internaţional va fi organizat în Japonia, în mai 2011 (câştigătorii medaliilor de bronz, argint şi aur, premiile Akira Toriyama şi premiul preşedintelui Toyoda, precum şi cei ai altor distincţii vor fi selectaţi dintre participanţii câştigători ai concursurilor naţionale). Câştigătorii Concursului internaţional vor fi invitaţi să participe la ceremonia de acordare a premiilor în luna August 2011 la sediul central TMC din Toyota City, Nagoya Prefecture, Japonia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.