Toyota va lansa noul Land Cruiser

Constructorul japonez Toyota va lansa la 24 octombrie, la Salonul Auto de la Sankt Petersburg, Rusia, noul model Land Cruiser, a anunţat compania.

Toyota va lansa noul Land Cruiser Toyota va lansa noul Land Cruiser
Toyota va lansa la Salonul Auto de la Sankt Petersburg noul model Land Cruiser. Maşina va fi propulsată de un motor diesel de 286 CP şi unul pe benzină de 288 CP şi un cuplu de 445 Nm la 3.400 rpm. Motorul diesel are un consum declarat cu 4% mai puţin faţă de anteriorul model, însemnând 10,2 l/100km, transminsia fiind asigurată de o cutie automată cu şase viteze. Propulsorul pe benzină consumă cu 12% mai puţin faţă de modelul precedent, respectiv 14,4 l/100 km, fiind cuplat la o cutie de viteze automată cu cinci rapoarte.

Vânzările pentru noul model au început săptămâna aceasta în Japonia, iar în Europa noul Land Cruiser va fi pus în vânzare începând cu luna decembrie a acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.