Transfăgărăşanul a fost redeschis circulaţiei rutiere

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că în perioada 1 iulie – 31 octombrie 2013 circulaţia pe drumul naţional DN7C va fi deschisă, între localitatea Bascov din judeţul Argeş şi intersecţia dintre DN7C şi DN1 Braşov-Sibiu.

Transfăgărăşanul a fost redeschis circulaţiei rutiere Transfăgărăşanul a fost redeschis circulaţiei rutiere

Transfăgărăşanul a fost redeschis pentru circulaţia de maşini, potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). DN7C, care leagă localităţile Bascov şi Cârţa, va rămâne deschis în perioada 1 iulie – 31 octombrie 2013.

Există, însă, şi o precizare făcută de CNADNR: „se atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic că pe sectorul de drum cuprins între km 56+600 şi km 130+800 (Bâlea Cascadă) se interzice circulaţia pe timpul nopţii, în intervalul orar 21:00 – 07:00”.

De asemenea, se face apel la respectarea semnalizării rutiere.

Citeşte mai multe pe mediafax.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.