Transformers 2 - Devastator

Viitorul personaj negativ din Transformers 2 va fi format din 6 Decepticoni. Deviza e simplă: "Nimic nu-l înfrânge pe Devastator. Nimic."

Transformers 2 - Devastator Transformers 2 - Devastator

Asta poate o crede el, însă scenaristul filmului cel mai probabil va gasi o cale ca la final, Autobotii şi oamenii să iasă invingători. Despre Devastator se ştie ca va fi un robot foarte puternic dar care nu va excela foarte mult la capitolul inteligenţă, lucru care se poate dovedi decisiv în soarta Pamântului. Daca acesta va fi compus din autuovehicule utilitare, de partea binelului, vom avea vehiculele din gama GM, Chevrolet Camaro, Pontiac Solstice, Hummer H2 şi GMC Truck.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.