Tuning sportiv virtual pentru Dacia Lodgy - ce părere ai?

Poate că Dacia Lodgy e o maşină gândită pentru familiştii pragmatici, însă mediul virtual ne permite să transformăm maşina pe gustul oricui, nu-i aşa?

Tuning sportiv virtual pentru Dacia Lodgy - ce părere ai? Tuning sportiv virtual pentru Dacia Lodgy - ce părere ai?

Mulţi dintre cei care au văzut Dacia Lodgy prima oară s-au legat de designul maşinii, omiţând faptul că Lodgy, fiind un monovolum familist ieftin, are alte priorităţi decât concursurile de frumuseţe. Însă monovolumul Dacia poate deveni, chiar şi doar virtual, o maşină demnă de toată atenţia.

După ce un internaut ne-a propus o versiune Dacia Lodgy Stepway, care a primit chiar multe aprecieri, iată că acum este rândul altuia să "tuneze" Dacia Lodgy în mediul virtual - însă, de această dată, site-ul Virtuel Car abordează tema sport, care poate părea cam ciudată pentru Lodgy.

VEZI AICI TUNINGUL VIRTUAL DACIA LODGY DS

Rezultatul, însă, este lăudabil şi, din fericire, nu se încadrează nici pe departe în categoria kitsch. Maşina este avantajată de noua imagine de marcă, astfel încât grila cromată şi farurile cu o formă complexă îi imprimă maşinii un aer dinamic, subliniat de culoarea albă a caroseriei, dar mai ales de spoilerul frontal profilat mai agresiv.

Se remarcă apoi jantele cromate cu un design pretenţios, nota de bling nefiind neapărat de criticat, în timp ce suprafaţa vitrată fumurie şi prelungirea parbrizului îi conferă lui Lodgy o eleganţă chiar interesantă. În plus, modelul poartă denumirea Dacia Lodgy DS - dar nu vă gândiţi cumva la plagierea gamei premium Citroen, ci pus şi simplu la Dacia Sport.

CREDEŢI CĂ DACIA LODGY SE PRETEAZĂ LA UN TUNING SPORTIV?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.