Twingo in România, de anul viitor

Renault va lansa la 15 iunie, pe mai multe pieţe internaţionale, noul model din clasa mini Twingo, disponibil în România de anul viitor, potrivit reprezentanţilor importatorului general, Renault Nissan România.

Twingo in România, de anul viitor Twingo in România, de anul viitor

Noua generaţie Twingo vizează o plajă mai largă de clienţi decât precedentul model şi va avea o variantă şi cu volan pe partea dreaptă, pentru piaţa britanică.

Maşina va fi echipată iniţial cu trei motoare pe benzină de 1,2 litri, cu puteri de 60, 75 şi 100 CP, precum şi cu un propulsor diesel de 65 CP. Viitorul Twingo va dispune de cruise control, limitator de viteză, senzori de ploaie şi şase airbag-uri. Sistemul electronic de stabilitate (ESP), aflat în prezent în curs de definitivare, va putea echipa modelul în scurt timp de la lansarea comercială.

Vânzările Renault pe piaţa românească au scăzut cu circa 4% anul trecut, la 23.549 vehicule, dar au depăşit nivelul estimat de companie la începutul lunii noiembrie, de circa 22.000 de unităţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.