UE dă unde verde pentru chinezi

Uniunea Europeana a aprobat comercializarea în Europa a unor modele chinezeşti cu un design asemănător cu cel al modelelor BMW X5 şi Toyota RAV4.

UE dă unde verde pentru chinezi UE dă unde verde pentru chinezi
Zhejiang Jonway UFO şi Shuanghuan Automobile CEO sunt modelele care au primit undă verde pentru comercializarea pe piaţa europeană, chiar dacă germanii încă mai contestă aceasta hotărâre din motive mai mult decât evidente. China are peste 100 de producături în industria auto, dintre care mulţi au început să treacă graniţa în căutarea de nou pieţe de desfacere.

Dacă la început au ajuns în ţările în curs de dezvoltare precum cele din Africa, acolo unde standardele de siguranţă şi de calitate erau mai scăzute, în ultime vreme aceştia îşi manifestă dorinţa de a avea un cuvând de spus şi în Europa sau America. Chinezii sunt optimişti în ceea ce priveşte dezvoltarea lor, dând exemplu de fiecare dată situaţia japonezilor de acum 40 de ani: "acelaşi lucru întâlneam şi la maşinile japoneze în anii 1960 şi uitaţi-vă la ei acum".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.