Uite ce se întâmplă când un şofer de TIR adoarme la volan!

Se stie că şoferii de TIR conduc foarte mult şi uneori nu işi respectă orele de odihnă pentru a ajunge mai repede la destinaţie. Din păcate acest lucru poatea avea consecinţe grave. Vezi în următorul videoclip ce se poate întâmpla.

Oboseala la volan poatea avea urmări foarte grave, mai ales când intră în ecuaţie un TIR. Recent, un şofer de camion din Rusia a adormit la volan şi mastodontul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens. Chiar dacă ceilalţi participanţi la trafic au încercat cu disperare să îl trezească, TIR-ul a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a oprit după ce a rupt doi stâlpi de iluminat. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Vezi în continuare toată întâmplarea în materialul video următor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.