Un cioban şi-a dat foc la maşină şi a transmis totul live pe Facebook – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 05 sept. 2019 Știri auto
Un cioban şi-a dat foc la maşină şi a transmis totul live pe Facebook – VIDEO

“Îi dau foc şi poliţia din comuna Ploscoş, domnul Ciungan, îi una cu interlopii, cu ăştia cu drogurile. Să ia măsuri şi domnii de la Cluj şi domnii de la Bucureşti. Mi-o venit interlopii aici peste copii. Am patru copii mici. Dau foc să nu mai am nimic. Să îmi dea primăria mie ajutor social. Am avut 200 de capre şi m-au lăsat cu 50. Au dat toate pământurile de păşunat la consilierii primăriei Ploscoş şi la şmecheri, la interlopi, iar mie cu 200 de capre mi-au dat 5 hectare”, spune ciobanul în live-ul de pe Facebook.

Cum flăcările au cuprins rapid autoturismul, au fost chemaţi pompierii în jurul orei 20.00, luni seara. În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului maşina, o Dacia Solenza, era deja cuprinsă de flăcări.

Citeşte şi

Care sunt cele mai fiabile maşini mai vechi de 10-11 ani? Un top care-i va surprinde pe mulţi

Începe haosul în Prelungirea Ghencea: lucrările de lărgire demarează luni, o dată cu începerea şcolilor!

Bombe pe roţi! Jumătate dintre maşinile controlate de RAR sunt un pericol pentru circulaţie!

A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! – VIDEO

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge – VIDEO

“Focul a fost stins după aproximativ o oră, în jurul orei 21.30, maşina a ars pe proprietatea privată a bărbatului, incendiul nu s-a extins şi la alte construcţii din preajmă, maşina a fost mistuită de flăcări în totalitate. Nu au fost persoane rănite.”, a declarat Ciprian Cornea de la ISU Cluj.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide