Un cioban şi-a dat foc la maşină şi a transmis totul live pe Facebook - VIDEO

Un cioban din Cluj şi-a incendiat maşina, în semn de protest faţă de nedreptăţile pe care susţine că le îndură din partea autorităţilor locale şi ale interlopilor, în satul Crairât, comuna Ploscoş. Ciobanul a transmis live pe Facebook incendierea Daciei Solenza al cărei proprietar era şi a explicat de ce a recurs la acest gest.

Un cioban şi-a dat foc la maşină şi a transmis totul live pe Facebook - VIDEO Un cioban şi-a dat foc la maşină şi a transmis totul live pe Facebook - VIDEO

“Îi dau foc şi poliţia din comuna Ploscoş, domnul Ciungan, îi una cu interlopii, cu ăştia cu drogurile. Să ia măsuri şi domnii de la Cluj şi domnii de la Bucureşti. Mi-o venit interlopii aici peste copii. Am patru copii mici. Dau foc să nu mai am nimic. Să îmi dea primăria mie ajutor social. Am avut 200 de capre şi m-au lăsat cu 50. Au dat toate pământurile de păşunat la consilierii primăriei Ploscoş şi la şmecheri, la interlopi, iar mie cu 200 de capre mi-au dat 5 hectare”, spune ciobanul în live-ul de pe Facebook.

Cum flăcările au cuprins rapid autoturismul, au fost chemaţi pompierii în jurul orei 20.00, luni seara. În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului maşina, o Dacia Solenza, era deja cuprinsă de flăcări.

Citeşte şi

Care sunt cele mai fiabile maşini mai vechi de 10-11 ani? Un top care-i va surprinde pe mulţi

Începe haosul în Prelungirea Ghencea: lucrările de lărgire demarează luni, o dată cu începerea şcolilor!

Bombe pe roţi! Jumătate dintre maşinile controlate de RAR sunt un pericol pentru circulaţie!

A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! - VIDEO

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge - VIDEO

“Focul a fost stins după aproximativ o oră, în jurul orei 21.30, maşina a ars pe proprietatea privată a bărbatului, incendiul nu s-a extins şi la alte construcţii din preajmă, maşina a fost mistuită de flăcări în totalitate. Nu au fost persoane rănite.”, a declarat Ciprian Cornea de la ISU Cluj.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.