Un fel de Hummer chinezesc în viziune Dongfeng

Defunctul Hummer se pare că are o nouă viaţă după moartea oficială, reîncarnându-se în versiune chinezească.

Un fel de Hummer chinezesc în viziune Dongfeng Un fel de Hummer chinezesc în viziune Dongfeng

Cu ocazia Salonului Auto Beijing 2010, firma chinezească Dongfeng a prezentat noua lor creaţie: Hummer-ul în versiune asiatică. Măcar este destul de sigur că au scăpat de un proces, Hummer fiind declarat oficial falimentar.

În lipsa altor informaţii despre maşină, rămân doar pozele de la faţa locului să ne dea câteva indicaţii despre maşină. Primul lucru pe care îl putem observa este impresia de fragilitate a maşinii, faţă de un Hummer H1 original, barele de ranforsare din spate nefiind de natură să sugereze muşchii unui H1.

Caracterul utilitar al maşinii este mult prea evident, fiind disponibile doar două locuri (deşi caroseria prezintă decupajul uşilor spate). În plus, camuflajul pe fond albastru şi fotomodelul musculos ne fac să ne punem întrebări referitor la destinaţia acestui Hummer chinezesc: e pentru armată, pentru bodyguarzi sau doar pentru show-off?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.