Un înger de la Victoria's Secret îşi dezvăluie secretele

În noul număr al reviste GQ vă întâlniţi cu Isabeli Fontana, unul dintre râvniţii îngeri de la Victoria’s Secret şi, totodată, unul dintre supermodele în vogă ale momentului.

Un înger de la Victoria's Secret îşi dezvăluie secretele Un înger de la Victoria's Secret îşi dezvăluie secretele

Enigmatica braziliancă a pozat pentru renumite case de modă precum Chanel, Dolce and Gabbana, Emporio Armani, Roberto Cavalli, Valentino sau Versace, iar anul acesta o puteţi admira în calendarul aniversar Pirelli, care sărbătoreşte 50 ani de existenţă.

Ce poate nu ştiaţi, încă, este că un român a convins-o să se dezbrace în exclusivitate pentru România!

 În noiembrie, Ovidiu Buta, fashion director-ul revistei GQ, a dus-o pe Isabeli în jungla braziliană. Rezultatul? Un pictorial  greu de şters cu buretele, realizat într-un camion, la 52 ºC, dar şi o conversaţie picantă despre sex, putere şi cum decurge viaţa unuia dintre cei mai doriţi îngeri din lume!

Descoperiţi pictorialul integral în ediţia de iarnă a revistei GQ, acum disponibil la chioşcurile de difuzare a presei. Aflaţi mai multe detalii despre subiectele noului număr GQ, pe  www.gq.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.