Un kart cu 500 de cai-putere este nebunie pură. Cineva, desigur, l-a materializat

Când spui „kart” te gândeşti la o maşinărie micuţă, agilă şi distractivă. Chestia asta, în schimb, este doar un tocător de anvelope. Unul înfricoşător, chiar.

Un kart cu 500 de cai-putere este nebunie pură. Cineva, desigur, l-a materializat Un kart cu 500 de cai-putere este nebunie pură. Cineva, desigur, l-a materializat

Nu ştim care a fost firul logicii băieţilor care au montat un motor L4, de 2,0 litri, dus la 500 CP, pe un go-kart. Pentru că maşinuţa distractivă - percepută unanim de oameni - numită go-kart s-a transformat în maşinuţa înfricoşător de puternică, duşman declarat al stabilităţii şi al anvelopelor. Asta, desigur, nu o face sub nicio formă mai puţin fascinantă. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.