Un Mercedes de 1 milion de dolari ca un avion privat [GALERIE FOTO]

Mercedes-Benz G63 AMG este una din cele mai luxoase, puternice şi solide maşini de teren

Un Mercedes de 1 milion de dolari ca un avion privat [GALERIE FOTO] Un Mercedes de 1 milion de dolari ca un avion privat [GALERIE FOTO]

Mercedes-Benz G63 AMG este una din cele mai luxoase, puternice şi solide maşini de teren. O companie din Canada, numită Inkas Group, produce o versiune a blindată şi extrem de luxoasă a modelului, care are un preţ maxim de aproximativ 1 milion de dolari.

Versiunea vândută de Inkas este blindată pe toate suprafeţele, iar podeaua rezistă la două grenade cu fragmentare detonate în acelaşi timp sub ea.

Mai mult, limuzina dispune de camere video de supraveghere, care acoperă toate zonele din jurul maşinii.

Motorul are o capacitate cilindrică de 5,5 litri şi dezvoltă 544 CP.

Interiorul este atât de luxos pe cât se poate. Scaunele sunt din piele, iar multe elemente sunt ornate cu lemn scump.

Maşina dispune de televiziune prin satelit, frigider, un bar şi un seif pentru arme de mână.

Multe din dotările de securitate ale maşinii pot fi controlate prin intermediul unei tablete iPad Mini, înclusă în pachet.

În caz de accident sau explozie, există în interiorul maşinii un sistem de ventilaţie a aerului. Aerul din interior poate fi înlocuit cu unul proaspăt în doar un minut.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.