Un nou Centru Autorizat de Vânzare şi Service Mercedes-Benz

Reţeaua de Centre Autorizate Mercedes-Benz România s-a extins prin inaugurarea Centrului Autorizat de Vânzare şi Service Autoportal Râmnicu Vâlcea

Un nou Centru Autorizat de Vânzare şi Service Mercedes-Benz Un nou Centru Autorizat de Vânzare şi Service Mercedes-Benz

Noul Centru Autorizat a fost construit în mai puţin de şapte luni de către societatea cu capital privat - Autoportal - care a aplicat pentru a deveni Centru Mercedes-Benz România în octombrie 2008. Investiţiile realizate de către Autoportal în noul Centru totalizează 3.000.000 euro - teren, construcţie, echipamente service, CI-uri showroom şi 500.000 euro în stocul de autovehicule.

Noul Centru Autorizat Mercedes-Benz se întinde pe o suprafaţă de 2.700 mp, din care 770 mp sunt acoperiţi de showroom, service, vopsitorie, tinichigerie, linie de inspecţie tehnică periodică, depozit pentru piese de schimb şi spălătorie, locaţia având o suprafaţă totală de 15.000 mp.

,,Deşi ne confruntăm cu una dintre cele mai dificile perioade economice, acest fapt s-a dovedit a nu fi totuşi o piedică în realizarea proiectului început. Am inaugurat acest Centru Autorizat fiind convinşi că vom putea câştiga mai uşor cota de încredere a pieţei. Suntem încrezători în potenţialul reprezentanţei şi cu siguranţă vom livra clienţilor produse şi servicii impecabile specifice mărcii Mercedes-Benz," a precizat Radu Stoian, Director General Autoportal.

Centrul Autorizat de Vânzări şi Service Autoportal Râmnicu Vâlcea pune la dispoziţie clienţilor un showroom unde aceştia pot vedea o gamă largă de autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare Mercedes-Benz. De asemenea, personalul specializat oferă asistenţă tehnică competentă, îndrumând clienţii către toate demersurile necesare în ceea ce priveşte serviciile de vânzare şi post-vânzare, în condiţii avantajoase.

În plus, Autoportal oferă clienţilor săi servicii la standardele impuse de Mercedes-Benz, atât la nivel de consultanţă în vânzări şi leasing, cât şi servicii de service auto, mecanică, diagnoză şi tinichigerie-vopsitorie pentru autovehicule Mercedes-Benz.

Echipa Centrului Autorizat Autoportal Râmnicu Vâlcea este formată din 34 de angajaţi, având un program de lucru de luni până sâmbătă.

În prezent, reţeua Mercedes-Benz România cuprinde 30 de Centre Autorizate de Service şi 26 de Centre Autorizate de Vânzare. În privinţa extinderii reţelei în 2010, noi Centre Autorizate vor fi deschise în Bacău (service), Buzău (service), Deva (service) şi Ploieşti (service).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.