Un nou premiu pentru Mazda MX-5

Cel mai bine vândut roadster din toate timpurile, Mazda MX-5 a mai obţinut un premiu, câştigând titlul de „Cea mai bună maşină sport” din 2010 în urma sondajului JD Power privind satisfacţia clienţilor din Marea Britanie.

Un nou premiu pentru Mazda MX-5 Un nou premiu pentru Mazda MX-5

Peste 17.000 de proprietari din Marea Britanie au participat la sondajul anual. Posesori ai modelului iconic şi-au notat maşinile cu scoruri maxime pentru aspect, calitatea interioară şi exterioară, fiabilitate, perfomanţă, costuri de întreţinere şi pentru seviciile post-vânzare.

După numărarea voturilor, Mazda MX-5 a obţinut un grad de satisfacţie de 82,3% - devansând modele de lux ca Mercedes-Benz SLK şi Audi TT, dar şi VW Eos - revendincând titlul de "Cel mai bun model din clasă".

Mazda MX-5 este un model obişnuit să se claseze în top în sondajul JP Power, fiind deseori votat cel mai bun model sport în ţări diferite. Posesorii acestui model l-au apreciat permanent, de peste 20 de ani, ca fiind un roadster accesibil, rezistent şi foarte plăcut la condus. În această perioadă MX-5 a obţinut peste 160 de premii, şi a fost vândut în 870.000 de exemplare, devenind unul dintre modelele de referinţă ale industriei cu fani entuziaşti pe toate continentele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.