Un nou sistem de distribuţie

Toyota va prezenta la sfârşitul acestui an Valvamatic, o evoluţie a actualului VVT-i, principala noutate constând în variaţia continuă a adâncimii de deschidere a supapelor.

Un nou sistem de distribuţie Un nou sistem de distribuţie

Potrivit japonezilor prin această tehnologie se câştigă o economie de combustibil între 5 şi 10% iar puterea va creşte cu până la 10%. Toyota a menţionat şi despre o reducere a emisiilor de CO2 şi un răspuns îmbunătăţit la acceleraţie. Primul motor ce va incorpora noua tehnologie va fi cel de 2.0 litri, nume de cod 3ZR-FAE şi va dezvolta 158 CP la 6200 rpm, cu un cuplu de 198 Nm la 4400 rpm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.