Un nou SUV Dacia? Ce anunţă Renault - GALERIE FOTO

Mini crossover-ul Renault Kwid a fost reperat recent în teste pe drumurile din

Un nou SUV Dacia? Ce anunţă Renault - GALERIE FOTO Un nou SUV Dacia? Ce anunţă Renault - GALERIE FOTO


Mini crossover-ul Renault Kwid a fost reperat recent în teste pe drumurile din Europa. Complet înfăşurat în camuflaj, Kwid poartă aceleaşi linii generale şi stopuri identice ca omologul său indian, modelul fiind dedicat deocamdată doar pieţei din India. 

Întrebările care se pun sunt dacă Renault va aduce Kwid şi pe pieţele europene, iar în acest caz, va fi sub marca proprie sau comercializate sub marca Dacia? Click aici pentru fotografia cu Renault Kwid surprins în teste pe soselele din Europa.Actualizările aduse lui Kwid pentru a se conforma cu standardele europene de emisii şi siguranţă, probabil că vor avea o influenţă şi asupra preţului pentru care va fi vândut în Europa, preţ care în India porneşte de la doar  3.900 de dolari.

Pentru un Kwid cu ceva opţiuni suplimentare, vândut în India pentru echivalentul a 5.340 de dolari, constructorul oferă un bord dotat cu un ecran touchscreen de 7 inci, cu Bluetooth, AUX, USB, închidere centralizată, geamuri electrice faţă şi faruri de ceaţă.

Cu o lungime de 3,68 de metri, o lăţime de 1.580 mm şi o gardă la sol de circa 18 de centimetri, Kwid se prezintă ca o nouă simpatică, harnică şi accesibilă. Kwid este construit pe platforma CMF-A, dezvoltată de Renault în parteneriat cu Nissan. 

Carlos Ghosn CEO-ul Renault a exclus ca micul Kwid să fie vândut în Europa sub sigla Dacia. Astfel, am primit şi răspunsul - cu excepţia cazului în care grupul nu îşi schimbă între timp planurile.

Click aici pentru imagini cu Renault Kwid 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.