Un pic de logică şi experienţă pentru un răspuns cel puţin drăguţ

Cine ştie are un 10

Un pic de logică şi experienţă pentru un răspuns cel puţin drăguţ Un pic de logică şi experienţă pentru un răspuns cel puţin drăguţ

Cam câţi producători de cauciucuri nu v-au trecut prin cap când aţi citit întrebarea? Toţi, de la Debica la Bridgestone (un versus neintenţionat dpdv calitativ). Şi când aţi stat un pic pe gânduri, aţi văzut că problema s-a complicat. Care n-a echipat niciodată … ? Cum vine asta? Da, care nu a echipat niciodată o roată reală, nu a fost montat niciodată pe o jantă din oţel sau din aliaj. Poate numai pentru expoziţii. Şi e totuşi cel mai mare producător de cauciucuri pentru roti din lume. Şi nu a echipat un vehicul. Păi … LEGO!

Da, Lego. Din 1962 de când a scos kit-ul cu seria 400, care a ajuns, conform Safelite.com, să se vândă cel mai bine în 1967. De atunci şi până azi, în 60 de ani de existenţă Lego, producătorul danez a ajuns la 320 de milioane de cauciucuri pentru roţile din kit-urile de construcţii. În fiecare an, da! În fiecare zi, LEGO scoate 870.000 de cauciucuri. Cele mai mici cauciucuri au 1.44 cm diametru, iar cele mai mari au 10.7 cm (kit-ul Power Puller).  

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.