Un samsar explică pe înregistrare cum se fac şmecheriile şi cum suntem păcăliţi

Te gândeşti să-ţi cumperi o maşini din târg şi speri să găseşti o ofertă bună? Ei bine, avem o veste bună şi una...

Un samsar explică pe înregistrare cum se fac şmecheriile şi cum suntem păcăliţi Un samsar explică pe înregistrare cum se fac şmecheriile şi cum suntem păcăliţi

Te gândeşti să-ţi cumperi o maşini din târg şi speri să găseşti o ofertă bună? Ei bine, avem o veste bună şi una proastă.

Cea bună este că poţi să găseşti ce cauţi: o maşină bună, la un preţ rezonabil, care să reflecte starea maşinii. Mai exact, o maşină veche la un preţ corect.

Vestea proastă este că târgul este plin de ţepe, iar ofertele bune sunt foarte rare. A-ţi lua o maşină SH la noi este o adevărată aventură. Mai întâi ai nevoie de un ghid care se te iniţializeze în tainele ţepelor. Samsarii talentaţi fac minuni când vine vorba de pregătirea unei maşini pentru vânzare.

Dacă unele defecte pot fi depistate, datul kilometrilor înapoi este aproape imposibil de dovedit, mai ales pentru maşinile aduse din străinătate. Prin urmare aceşti indivizi nu se dau în lături de la astfel de practici. Am găsit pe internet mărturia unui samsar care povesteşte care este „reţeta” unei ţepe de succes.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.